Betalen

In Nederland wordt een groot gedeelte van de tandartskosten tot 18 jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Ook het eigen risico is hierop niet van toepassing. Voor het gedeelte van de tandartskosten tot 18 jaar dat niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering is het mogelijk om, bij enkele zorgverzekeraars, een aanvullende verzekering voor tandartskosten tot 18 jaar af te sluiten. Voor vergoedingen vanaf 18 jaar kunt u een aanvullende tandartsverzekering afsluiten bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding hangt af van de afgesloten aanvullende tandartsverzekering.

Uw rekening

Een rekening van de tandarts is opgebouwd uit verschillende prestaties die zijn uitgevoerd tijdens een tandartsbezoek. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Deze code is weer gekoppeld aan een tarief.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Betalen aan de balie

Bent u basis verzekerd maar heeft u geen aanvullende tandartsverzekering? Dan dient u de nota direct na de behandeling te voldoen. U kunt per PIN aan de balie afrekenen.

Regel het online!

Heeft u een aanvullende tandartsverzekering dan zullen wij de declaraties na uw behandeling bij uw zorgverzekeraar aanbieden. Als uw zorgverzekeraar de rekening niet volledig vergoed ontvangt u van ons een restnota. Deze kunt u middels een iDEAL link betalen.