Tanden bleken

Geef je zelfvertrouwen een boost met een stralende witte lach!

Iedereen verdient een stralend witte glimlach, dus geef je zelfvertrouwen een boost met natuurlijk witte tanden. Je straalt positiviteit uit en dat is fijn in het dagelijkse leven, maar ook bij speciale gebeurtenissen zoals een huwelijk of een sollicitatie.

Tanden bleken doe je bij een van onze behandelaars. Zij weten precies hoe jij de meest natuurlijke glimlach krijgt! Wat de oorzaak ook is van de verkleuringen (rode wijn, koffie, sigaretten of ouderdom), in vele gevallen kan je hier iets aan doen met de professionele bleekbehandelingen van Philips Zoom!

Wij bleken veilig en verantwoord met de nieuwste apparatuur van Philips Zoom. Deze behandelingen zijn uitgebreid getest, pijnloos en hebben langdurige werking. Het is mogelijk om een wel 6 tinten lichter resultaat te krijgen. Na de bleekbehandeling in de stoel kan geadviseerd worden om thuis verder te gaan met bleken. Onze praktijk beschikt over verschillende pakketten voor thuisbleken. Tijdens een intake gesprek wordt bekeken wat de bleekmogelijkheden voor u zullen zijn.