Ons team

Onze behandelaren nemen de tijd en aandacht die u als patiënt verdient. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij streven naar een optimale mondzorgbeleving. Onze behandelaren zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied en volgen de laatste bij en nascholingen.

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde werd zijn interesse meteen al gewekt door meer complexe behandelingen waarin hij verdere verdieping heeft gezocht.

Jeffrey is gespecialiseerd in implantologie. Vanaf het eerste consult bespreekt hij uitgebreid de mogelijke behandelopties en vervolgens begeleid hij de patiënt gedurende het gehele implantologische behandeltraject. Jeffrey beschikt over een extra stralingskundigheid diploma waardoor ook de 3D röntgenfoto’s die voor de behandeling nodig zijn op onze praktijk vervaardigd kunnen worden.

Ellen van der Vlerk

Ellen van der Vlerk

Geregistreerd mondhygiënist
(BIG registratie 79927618079)

Ellen van der Vlerk heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht en is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en angstbegeleiding. Zij voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës.

Ellen neemt de tijd om eenieder zich comfortabel te laten voelen in de behandelstoel. Haar enthousiasme haalt zij vooral uit de prettige omgang met haar patiënten.

Deepa Kaushik

Deepa Kaushik

Tandarts
(BIG registratie 09926106002)

Deepa Kaushik is universitair opgeleid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.Na haar opleiding heeft zij als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt.Voor haar ontwikkeling en registratie in het Kwaliteitsregister Tandartsen woont zij jaarlijks verscheidene cursussen en seminars bij.

Haar aandachtsgebied ligt binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Tijdens behandelingen probeert zij tanden en kiezen zo natuurlijk mogelijk te herstellen.Hiernaast gebruikt Deepa haar communicatieve vermogen om de wens van patiënten goed voor ogen te krijgen en samen tot het beste resultaat te komen.

Soezan Sadeghi

Soezan Sadeghi

Tandarts
(BIG registratie 99931858402)

Soezan is werkzaam als tandarts waarmee ze haar meisjesdroom werkelijkheid heeft gemaakt. Ze wist vanaf kinds af aan al dat ze tandarts wilde worden omdat ze mensen graag wil helpen de (mond)gezondheid te verbeteren.

Ze heeft de opleiding tandheelkunde aan het ACTA met veel plezier gevolgd. Tijdens de opleiding heeft Soezan zich verder ontwikkeld op het gebied van integrale tandheelkunde. Voor Soezan is de band die ze opbouwt met de patiënt erg belangrijk. Ze is zich ervan bewust dat veel mensen vaak met spanning naar de tandarts komen. Ze zal dan ook uitgebreid de tijd nemen om een ieder op z'n gemak te stellen.

Zahra Zafari

Zahra Zafari

Mondhygiënist

Vanaf het moment dat Zahra haar snuffelstage deed bij haar tandarts is ze verliefd geworden op de tandheelkunde. Ze is begonnen met de opleiding tot tandartsassistent en heeft daarna de opleiding mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en afgerond.

Zahra vindt de verbinding die ze maakt met patiënten erg leuk. Ze kan mensen een rustgevend gevoel geven en angstpatiënten op hun gemak stellen. Hier haalt zij veel voldoening uit omdat ze zich er bewust van is dat veel mensen met angst of spanning naar een afspraak bij de mondhygiënist komen.

Swen Koot

Swen Koot

Paro-Preventieassistent

Swen Koot is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Hij heeft hierbij verschillende functies vervult waaronder tandartsassistent, preventieassistent en officemanager.

Zijn passie ligt voor een groot deel bij de patiënt waardoor hij er uiteindelijk voor heeft gekozen zich verder te ontwikkelen als paro-preventieassistent. Swen kijkt graag samen met iedere individuele patiënt naar wat de mond nodig heeft om de mondhygiëne tot een hoger niveau te brengen door middel van behandeling en advies op maat.

Dana Mazlovska

Dana Mazlovska

Mondhygiënist

Dana Mazlovska heeft haar opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Door een fijne ervaring bij haar mondhygiëniste wist ze al snel dat ze zelf mondhygiënist wilde worden.

Zij heeft affiniteit met angstige patiënten en hoopt zich hier in de toekomst meer in te kunnen verdiepen. Haar interesse ligt tevens bij parodontologie.

Maja Knoops

Maja Knoops

Preventieassistente

Maja Knoops heeft al meer dan 20 jaar ervaring als tandartsassistente en sinds een aantal jaar is zij tevens werkzaam als preventieassistente. In de praktijk vervult zij beide functies afwisselend.

Maja haalt haar energie uit de interactie met collega’s tijdens het assisteren en uit het persoonlijke contact met haar patiënten.

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Tandartsassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep, Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die zowel aan de stoel als op administratief gebied de tandarts ondersteund. Daarnaast heeft zij affiniteit met kinderen en geeft poetsinstructies om samen te zorgen voor een gezonde mond.

Midenice is zeer gedreven om samen met collega’s optimale resultaten te behalen. Verder haalt zij voldoening uit het contact met mensen. Zo gaat zij graag een gesprekje met u aan.

Martyna Bulanda

Martyna Bulanda

Tandartsassistente

Martyna is afgestudeerd tandartsassistente. Ze is vijf dagen per week werkzaam als tandartsassistente aan de stoel en is verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de sterilisatie.

U zal haar af en toe in de wachtkamer zien maar zij is voornamelijk in de behandelkamers aanwezig.

Melina Karbalai Mohammad

Melina Karbalai Mohammad

Student tandartsassistent

Melina Karbalai Mohammad volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Haar interesse in het vak tandartsassistent heeft zij meegekregen vanuit huis aangezien haar moeder werkzaam is als tandartsassistente.

Melina krijgt er energie van om aanwezig te zijn in de praktijk en de behandelingen van dichtbij mee te maken. Zij loopt doorgaans twee dagen per week stage, afgewisseld met blokweken.

Medine Kalayci

Medine Kalayci

Student tandartsassistent

Medine volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Zij wordt enthousiast van de uiteenlopende behandelingen en wil er zo veel mogelijk over te weten komen.

Medine loopt doorgaans op maandag en donderdag stage, afgewisseld met blokweken.

Estee Bergwerff

Estee Bergwerff

Student tandartsassistent

Estee volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Haar interesse in het vak is gewekt doordat ze in aanraking is gekomen met tandartsen in opleiding.

U treft haar voornamelijk op de dinsdag en woensdag in de behandelkamers en af en toe is ze een hele week aanwezig.

Seline van Wunnik

Seline van Wunnik

Receptioniste

Seline is inmiddels al een aantal jaren werkzaam bij ons achter de balie.

Seline haalt haar energie uit het persoonlijke contact met de patiënt. Zij houdt ervan om patiënten te woord te staan en te helpen met eventuele vragen en zij zorgt er ook voor dat de administratie op orde is. Daarnaast zorgt zij voor extra services zoals de afspraakherinnering en brengt zij u op de hoogte wanneer het weer tijd is voor een controle afspraak.

Claudia Jansen

Claudia Jansen

Praktijkmanager

Claudia Jansen is vanaf heden mede verantwoordelijk voor het praktijkmanagement.

U zal haar wellicht minder vaak in de praktijk aan de balie zien maar zij is achter de schermen nog even vaak aanwezig. Zij zal samen met Nadia ervoor zorgen dat ook alle werkprocessen achter de schermen goed verlopen. Daarnaast zal zij u nog steeds graag te woord staan zoals u van haar gewend bent.

Nadia Verburgt

Nadia Verburgt

Praktijkmanager

Nadia Verburgt heeft meerdere jaren ervaring als praktijkmanager en is ons team komen versterken. Nadia vindt het belangrijk om het team te stimuleren zodat er een prettige werksfeer is dat eveneens doorwerkt op de patiënt

Daarnaast houdt ze ervan om ervoor te zorgen dat processen binnen de praktijk vlekkeloos verlopen. Zij is vaak achter de schermen aanwezig maar u zal haar ook zo nu en dan in de praktijk treffen waar zij u graag te woord staat.