Ons team

Onze behandelaren nemen de tijd en aandacht die u als patiënt verdient. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij streven naar een optimale mondzorgbeleving. Onze behandelaren zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied en volgen de laatste bij en nascholingen.

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Zijn specialisaties zijn complexe wortelkanaalbehandelingen en implantologie. Voor het maken van een CBCT scan kunt u ook bij Jeffrey terecht.

>

Maniesha Bhagwandat

Maniesha Bhagwandat

Tandarts
(BIG registratie 19931757702)

Maniesha heeft haar studie tandheelkunde afgerond in Amsterdam. Haar interesse ligt bij de restauratieve tandheelkunde en implantologie. Zij heeft zich op dit gebied dan ook ontwikkeld door cursussen te volgen.

>

Soezan Sadeghi

Soezan Sadeghi

Tandarts
(BIG registratie 99931858402)

Soezan heeft de opleiding tandheelkunde aan het ACTA met veel plezier gevolgd. Tijdens de opleiding heeft zij zich verder ontwikkeld op het gebied van integrale tandheelkunde. Voor Soezan is de band die ze opbouwt met de patiënt erg belangrijk. Ze is zich ervan bewust dat veel patiënten vaak met spanning naar de tandarts komen.

>

Alodia Capilla

Alodia Capilla

Tandarts
(BIG registratie 39914232902)

Alodia beoefent al ruim 10 jaar met veel passie de algemene tandheelkunde. Zij kan zelfs de meest angstige patiënt geruststellen.

>

Amir Kleywegt

Amir Kleywegt

Tandarts
(BIG registratie 59932177002)

Amir heeft zijn studie Tandheelkunde afgerond in Amsterdam. Hij staat bekend om zijn fijne manier van communicatie en behandelen. Dit zorgt ervoor dat angstige patiënten maar ook kinderen zich erg op hun gemak voelen bij Amir.

>

Zahra Zafari

Zahra Zafari

Mondhygiënist
(BIG registratie 29933254379)

Zahra heeft de opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Omdat zij o.a. reinigt met de EMS Airflow Prohylaxis Master, zorgt dit voor een (bijna) pijnloze en nog betere reiniging.

>

Dana Mazlovska

Dana Mazlovska

Mondhygiënist
(BIG registratie 19931454779)

Dana heeft haar opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij heeft affiniteit met angstige patiënten en parodontologie. Doordat zij ook met de EMS Airflow Prohylaxis Master kan reinigen zorgt dit voor een (bijna) pijnloze ervaring.

>

Denise van Oostende – Knip

Denise van Oostende – Knip

Mondhygiënist
(BIG registratie 59928359479)

Denise is opgeleid tot mondhygiënist aan het academisch centrum voor tandheelkunde. Met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkunde is zij een mondhygiënist die naast het bieden van de juiste behandelmethode ook betrokken bij de persoonlijke zorgvraag. Denise werkt ook met de EMS Airflow Prohylaxis Master.

>

Fardin Feiz

Fardin Feiz

Mondhygiënist
(BIG registratie 39932514479)

Fardin heeft zijn studie mondzorgkunde afgerond aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Met zijn rustige uitstraling en goede communicatie stelt hij zelfs de meest angstige patiënten op hun gemak. Fardin werkt ook met de EMS Airflow Prohylaxis Master.

>

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Preventieassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep te Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die inmiddels ook de opleiding tot preventie assistent heeft afgerond. Met haar enthousiasme zorgt ze ook bij veel kinderen voor een betere mondhygiëne. U kunt bij haar ook terecht om uw gebit te laten bleken.

>

Cindy Bos

Cindy Bos

Preventieassistente

Cindy is al sinds 2003 werkzaam in de tandheelkunde. Het is haar doel om patiënten te enthousiasmeren om het gebit zo lang en gezond mogelijk te behouden.

>

Nyssa van Die

Nyssa van Die

Tandartsassistente

Nyssa is al ruim 10 jaar werkzaam als tandartsassistente. Het is haar kracht om waar nodig de patiënt gerust te stellen en een luisterend oor te bieden.

>

Jacqueline Bregman

Jacqueline Bregman

Tandartsassistente

Jacqueline zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Ze haalt haar energie uit de diversiteit van haar werk.

>

Sabrien Özpinar

Sabrien Özpinar

Receptioniste

2 dagen in de week is Sabrien ons aanspreekpunt aan de balie. Zij draagt zorg voor een volle en gevarieerde agenda voor onze behandelaren. Voor onze patiënten is ze een prettig aanspreekpunt, ze denkt altijd in oplossingen.

>

Sylvia van Teulingen

Sylvia van Teulingen

Receptioniste

Na ruim 34 jaar te hebben gewerkt als tandartsassistente heeft Sylvia nu haar plek gevonden aan de balie van onze Tandartspraktijk. Met al haar kennis is ze een fijne schakel tussen de patiënten en onze behandelaren en zorgt ze voor een optimale agenda planning.

>

Claudia Jansen

Claudia Jansen

Praktijkmanager

Claudia is verantwoordelijk voor het praktijkmanagement. Zij zal ervoor zorgen dat ook alle werkprocessen achter de schermen goed verlopen. Daarnaast zal zij u nog steeds graag te woord staan zoals u van haar gewend bent aan de balie.

>