Ons team

Onze behandelaren nemen de tijd en aandacht die u als patiënt verdient. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij streven naar een optimale mondzorgbeleving. Onze behandelaren zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied en volgen de laatste bij en nascholingen.

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde werd zijn interesse meteen al gewekt door meer complexe behandelingen waarin hij verdere verdieping heeft gezocht.

Jeffrey is gespecialiseerd in implantologie. Vanaf het eerste consult bespreekt hij uitgebreid de mogelijke behandelopties en vervolgens begeleid hij de patiënt gedurende het gehele implantologische behandeltraject. Jeffrey beschikt over een extra stralingskundigheid diploma waardoor ook de 3D röntgenfoto’s die voor de behandeling nodig zijn op onze praktijk vervaardigd kunnen worden.

Maniesha Bhagwandat

Maniesha Bhagwandat

Tandarts
(BIG registratie 19931757702)

Mijn naam is Maniesha Bhagwandat. Vanaf 1 November kunt u mij tegenkomen als nieuw gezicht bij Tandartspraktijk Keijzershof. De studie tandheelkunde heb ik afgerond in Amsterdam. Mijn interesse ligt bij de restauratieve tandheelkunde en implantologie. Ik heb mij dan ook op dit gebied ontwikkeld door cursussen te volgen.

Naast mijn werk vind ik ontspanning in de sportschool. Gezelligheid met vrienden is voor mij erg waardevol. Samen met u kijk ik ernaar uit om een team te vormen en richting een gezonde mond te werken of de mond gezond te houden.

Soezan Sadeghi

Soezan Sadeghi

Tandarts
(BIG registratie 99931858402)

Soezan is werkzaam als tandarts waarmee ze haar meisjesdroom werkelijkheid heeft gemaakt. Ze wist vanaf kinds af aan al dat ze tandarts wilde worden omdat ze mensen graag wil helpen de (mond)gezondheid te verbeteren.

Ze heeft de opleiding tandheelkunde aan het ACTA met veel plezier gevolgd. Tijdens de opleiding heeft Soezan zich verder ontwikkeld op het gebied van integrale tandheelkunde. Voor Soezan is de band die ze opbouwt met de patiënt erg belangrijk. Ze is zich ervan bewust dat veel mensen vaak met spanning naar de tandarts komen. Ze zal dan ook uitgebreid de tijd nemen om een ieder op z'n gemak te stellen.

Alodia Capilla

Alodia Capilla

Tandarts
(BIG registratie 39914232902)

Alodia beoefent al ruim 10 jaar met veel passie de algemene tandheelkunde. Zij kan zelfs de meest angstige patiënt gerust stellen.

Zahra Zafari

Zahra Zafari

Mondhygiënist
(BIG registratie 29933254379)

Vanaf het moment dat Zahra haar snuffelstage deed bij haar tandarts is ze verliefd geworden op de tandheelkunde. Ze is begonnen met de opleiding tot tandartsassistent en heeft daarna de opleiding mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en afgerond.

Zahra vindt de verbinding die ze maakt met patiënten erg leuk. Ze kan mensen een rustgevend gevoel geven en angstpatiënten op hun gemak stellen. Hier haalt zij veel voldoening uit omdat ze zich er bewust van is dat veel mensen met angst of spanning naar een afspraak bij de mondhygiënist komen.

Swen Koot

Swen Koot

Paro-Preventieassistent

Swen Koot is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Hij heeft hierbij verschillende functies vervult waaronder tandartsassistent, preventieassistent en officemanager.

Zijn passie ligt voor een groot deel bij de patiënt waardoor hij er uiteindelijk voor heeft gekozen zich verder te ontwikkelen als paro-preventieassistent. Swen kijkt graag samen met iedere individuele patiënt naar wat de mond nodig heeft om de mondhygiëne tot een hoger niveau te brengen door middel van behandeling en advies op maat.

Dana Mazlovska

Dana Mazlovska

Mondhygiënist
(BIG registratie 19931454779)

Dana Mazlovska heeft haar opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Door een fijne ervaring bij haar mondhygiëniste wist ze al snel dat ze zelf mondhygiënist wilde worden.

Zij heeft affiniteit met angstige patiënten en hoopt zich hier in de toekomst meer in te kunnen verdiepen. Haar interesse ligt tevens bij parodontologie.

Denise van Oostende – Knip

Denise van Oostende – Knip

Mondhygiënist

Denise is opgeleid tot mondhygiënist aan het academisch centrum voor tandheelkunde. Met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkunde is zij een mondhygiënist die naast het bieden van de juiste behandelmethode ook betrokken bij de persoonlijke zorgvraag.

Haar werkwijze kenmerkt zich door empathie en het opbouwen van een vertrouwensband met de patiënt.

Maja Knoops

Maja Knoops

Preventieassistente

Maja Knoops heeft al meer dan 20 jaar ervaring als tandartsassistente en sinds een aantal jaar is zij tevens werkzaam als preventieassistente. In de praktijk vervult zij beide functies afwisselend.

Maja haalt haar energie uit de interactie met collega’s tijdens het assisteren en uit het persoonlijke contact met haar patiënten.

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Preventieassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep, Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die zowel aan de stoel als op administratief gebied de tandarts ondersteund. Daarnaast heeft zij affiniteit met kinderen en geeft poetsinstructies om samen te zorgen voor een gezonde mond.

Midenice is zeer gedreven in het vak en heeft inmiddels ook de opleiding tot preventie assistent afgerond.

Cindy Bos

Cindy Bos

Preventieassistente

Mijn naam is Cindy Bos en ik ben sinds 2003 werkzaam in de tandheelkunde. Op mijn 19e ben ik in aanraking gekomen met dit vak en ik kan zeker zeggen dat mijn hart hier ligt. In 2006 heb ik het diploma van preventie assistente mogen behalen, waar ik super trots op ben.

Het is mijn doel om patiënten te enthousiasmeren om het gebit zo lang en gezond mogelijk te behouden.

Nyssa van Die

Nyssa van Die

Tandartsassistente

Mijn naam is Nyssa en hoewel ik eerst een erg leuke carrière in de horeca had wist ik dat dit niet mijn droombaan was. Zo ben ik 10 jaar geleden als balie assistentie begonnen bij een praktijk voor Tandprothetiek en implantologie.

Ik kreeg de kans om mij te laten opleiden tot tandartsassistente en haal tot op de dag van vandaag nog altijd veel plezier uit het assisteren. Het is mijn kracht om waar nodig de patiënt gerust te stellen en een luisterend oor te bieden.

Estee Bergwerff

Estee Bergwerff

Student tandartsassistent

Estee volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Haar interesse in het vak is gewekt doordat ze in aanraking is gekomen met tandartsen in opleiding. Zij word enthousiast van alle uiteenlopende behandelingen en wilt hier zo veel mogelijk over te weten komen.

Sabrien Özpinar

Sabrien Özpinar

Receptioniste

Sinds enige tijd is Sabrien ons aanspreekpunt aan de balie. Zij draagt zorg voor een volle en gevarieerde agenda voor onze behandelaren. Voor onze patiënten is ze een prettig aanspreekpunt, ze denkt altijd in oplossingen.

Seline van Wunnik

Seline van Wunnik

Receptioniste

Seline is inmiddels al een aantal jaren werkzaam bij ons achter de balie.

Seline haalt haar energie uit het persoonlijke contact met de patiënt. Zij houdt ervan om patiënten te woord te staan en te helpen met eventuele vragen en zij zorgt er ook voor dat de administratie op orde is. Daarnaast zorgt zij voor extra services zoals de afspraakherinnering en brengt zij u op de hoogte wanneer het weer tijd is voor een controle afspraak.

Claudia Jansen

Claudia Jansen

Praktijkmanager

Claudia Jansen is verantwoordelijk voor het praktijkmanagement.

U bent wellicht gewend om haar als receptioniste aan de balie te zien, inmiddels zult u haar daar wat minder vaak zien maar zij is achter de schermen nog even vaak aanwezig. Zij zal ervoor zorgen dat ook alle werkprocessen achter de schermen goed verlopen. Daarnaast zal zij u nog steeds graag te woord staan zoals u van haar gewend bent.