Ons team

Onze behandelaren nemen de tijd en aandacht die u als patiënt verdient. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij streven naar een optimale mondzorgbeleving. Onze behandelaren zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied en volgen de laatste bij en nascholingen.

Jeffrey Knip

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar
(BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde werd zijn interesse meteen al gewekt door meer complexe behandelingen waarin hij verdere verdieping heeft gezocht.

Jeffrey is gespecialiseerd in implantologie. Vanaf het eerste consult bespreekt hij uitgebreid de mogelijke behandelopties en vervolgens begeleid hij de patiënt gedurende het gehele implantologische behandeltraject. Jeffrey beschikt over een extra stralingskundigheid diploma waardoor ook de 3D röntgenfoto’s die voor de behandeling nodig zijn op onze praktijk vervaardigd kunnen worden.

Ellen van der Vlerk

Ellen van der Vlerk

Geregistreerd mondhygiënist
(BIG registratie 79927618079)

Ellen van der Vlerk heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht en is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en angstbegeleiding. Zij voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës.

Ellen neemt de tijd om eenieder zich comfortabel te laten voelen in de behandelstoel. Haar enthousiasme haalt zij vooral uit de prettige omgang met haar patiënten.

Corien Pronk

Corien Pronk

Tandarts
(BIG registratie 59924030502)

Corien Pronk is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Zij heeft affiniteit in de kindertandheelkunde en is ervaren in het begeleiden en behandelen van angstige patiënten.

Daarnaast is Corien deskundig in het uitvoeren van Invisalign orthodontische behandelingen. Met een doorzichtige beugel kunnen o.a. scheve tanden, een afwijkende beet en diastemen (spleetje tussen de tanden) gecorrigeerd worden. Haar passie in de tandheelkunde haalt zij vooral uit vertrouwensbanden met haar patiënten en de diversiteit aan behandelopties.

Iris Brands

Iris Brands

Tandarts
(BIG registratie 99923164902)

Iris Brands is opgeleid tot tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Zij is gepassioneerd over alles dat met tandheelkunde te maken heeft van veelvoorkomende behandelingen tot meer complexe casussen.

Iris is in het bijzonder geïnteresseerd in implantologie.

Max Vermeulen

Max Vermeulen

Geregistreerd mondhygiënist
(BIG registratie 29929205179)

Max Vermeulen heeft de 4-jarige HBO opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht waar hij affiniteit heeft ontwikkeld voor parodontologie. Max vindt aandacht voor de individuele patiënt erg belangrijk. Hij geeft uitleg en adviseert hoe een goede mondgezondheid bereikt en behouden kan worden.

Max voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës.

Wendy Hui

Wendy Hui

Tandarts
(BIG registratie 29928627302)

Wendy Hui heeft de opleiding tot tandarts afgerond aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Zij heeft affiniteit met kinderen maar ook volwassenen komen graag bij haar in de stoel.

Wendy vindt het belangrijk om een prettige, vertrouwelijke band met haar patiënten op te bouwen. Zij zal dan ook bij elke behandeling voor iedere patiënt uitgebreid de tijd nemen.

Ashley Brandl

Ashley Brandl

Tandarts
(BIG registratie 79924396802)

Ashley Brandl heeft de opleiding tot tandarts afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is ervaren in het behandelen van angstige patiënten. Haar interesse ligt tevens bij prothetiek.

Ashley vindt het in de tandheelkunde een mooie uitdaging om bij een ieder een optimale mondgezondheid te creëren.

Dana Mazlovska

Dana Mazlovska

Student mondzorgkunde

Dana Mazlovska is mondzorgkunde student aan de Hogeschool Utrecht. Door een fijne ervaring bij haar mondhygiëniste wist ze al snel dat ze zelf mondhygiënist wilde worden.

Zij heeft affiniteit met angstige patiënten en hoopt zich hier in de toekomst meer in te kunnen verdiepen. Haar interesse ligt tevens bij parodontologie. Dana loopt op dit moment een stage van anderhalf jaar bij onze praktijk.

Amy Elshof

Amy Elshof

Tandartsassistente

Amy Elshof is sinds haar opleiding tot tandartsassistente meteen aan het werk gegaan in de praktijk. Zij assisteerde in het begin voornamelijk bij implantologie behandelingen maar ging al snel op zoek naar meer afwisseling.

Zodoende is ze bij ons terecht gekomen waar zij bij uiteenlopende behandelingen aan de stoel assisteert.

Maja Knoops

Maja Knoops

Preventieassistente

Maja Knoops heeft al meer dan 20 jaar ervaring als tandartsassistente en sinds een aantal jaar is zij tevens werkzaam als preventieassistente. In de praktijk vervult zij beide functies afwisselend.

Maja haalt haar energie uit de interactie met collega’s tijdens het assisteren en uit het persoonlijke contact met haar patiënten.

Mohaddesa Amiri

Mohaddesa Amiri

Tandartsassistente

Mohaddesa Amiri is opgeleid tot tandartsassistente aan het Capabel Onderwijs. Zij is heel secuur en een lieve en rustige assistente.

Ze geniet elke dag van het werk als tandartsassistente en vindt alle aspecten van het vak even leuk en interessant.

Swen Koot

Swen Koot

Paro-Preventieassistent

Swen Koot is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Hij heeft hierbij verschillende functies vervult waaronder tandartsassistent, preventieassistent en officemanager.

Zijn passie ligt voor een groot deel bij de patiënt waardoor hij er uiteindelijk voor heeft gekozen zich verder te ontwikkelen als paro-preventieassistent. Swen kijkt graag samen met iedere individuele patiënt naar wat de mond nodig heeft om de mondhygiëne tot een hoger niveau te brengen door middel van behandeling en advies op maat.

Midenice de Vlugt

Midenice de Vlugt

Tandartsassistente

Midenice is afgestudeerd aan Capabel Onderwijs Groep, Rotterdam. Zij is een ervaren tandartsassistente die zowel aan de stoel als op administratief gebied de tandarts ondersteund. Daarnaast heeft zij affiniteit met kinderen en geeft poetsinstructies om samen te zorgen voor een gezonde mond.

Midenice is zeer gedreven om samen met collega’s optimale resultaten te behalen. Verder haalt zij voldoening uit het contact met mensen. Zo gaat zij graag een gesprekje met u aan.

Melina Karbalai

Melina Karbalai

Student tandartsassistent

Melina Karbalai volgt de opleiding tot tandartsassistent aan het Zadkine Rotterdam. Haar interesse in het vak tandartsassistent heeft zij meegekregen vanuit huis aangezien haar moeder werkzaam is als tandartsassistente.

Melina krijgt er energie van om aanwezig te zijn in de praktijk en de behandelingen van dichtbij mee te maken. Zij loopt doorgaans twee dagen per week stage, afgewisseld met blokweken.

Seline van Wunnik

Seline van Wunnik

Receptioniste

Seline van Wunnik was voorheen werkzaam in het oogziekenhuis. Daar heeft zij de interesse gekregen voor het werken in de zorg. Seline haalt haar energie uit het persoonlijke contact met de patiënt.

Zij houdt ervan om patiënten te woord te staan en te helpen met eventuele vragen en zij zorgt er ook voor dat de administratie op orde is.

Claudia Jansen

Claudia Jansen

Receptioniste

Claudia Jansen is drie dagen per week het aanspreekpunt aan de balie. Claudia vindt het belangrijk om de patiënt de aandacht te geven die nodig is. Zij is erg behulpzaam bij het beantwoorden van vragen en het inplannen van afspraken.

Daarnaast zorgt zij voor extra services zoals de afspraakherinnering en brengt zij u op de hoogte wanneer het weer tijd is voor een controle afspraak.

Chica Blom

Chica Blom

Receptioniste

Chica Blom heeft ruime ervaring met administratieve werkzaamheden. Ze is drie dagen per week het aanspreekpunt aan de receptie. Chica is erg geduldig, behulpzaam en duidelijk in het communiceren met patiënten.

Zij haalt haar plezier uit het contact met patiënten en collega’s en de diversiteit in taken en verantwoordelijkheden in de functie als receptioniste.

Nadia Verburgt

Nadia Verburgt

Praktijkmanager

Nadia Verburgt heeft meerdere jaren ervaring als praktijkmanager en is ons team komen versterken. Nadia vindt het belangrijk om het team te stimuleren zodat er een prettige werksfeer is dat eveneens doorwerkt op de patiënt

Daarnaast houdt ze ervan om ervoor te zorgen dat processen binnen de praktijk vlekkeloos verlopen. Zij is vaak achter de schermen aanwezig maar u zal haar ook zo nu en dan in de praktijk treffen waar zij u graag te woord staat.