Onze praktijk

Welkom bij tandartspraktijk Keijzershof in Pijnacker.

Een moderne tandartspraktijk centraal gelegen in de wijk Keijzershof, met maar één doel: u de beste mondzorg beleving bieden! Een ervaren team staat daar garant voor.

Tandartspraktijk Keijzershof biedt professionele tandheelkundige zorg aan patiënten van alle leeftijden. Bij ons in de praktijk staat persoonlijke aandacht en de beleving van patiënt centraal.

De praktijk beschikt over vijf behandelkamers, aparte wachtruimtes met tv, een aparte sterilisatieruimte en röntgenruimte. In onze praktijken werken wij met de nieuwste materialen en moderne apparatuur. Ook kunt u bij ons in de wachtkamer en in de behandelkamer Netflix kijken, zodat u niets hoeft te missen van uw favoriete serie of film.

In onze praktijk worden de landelijke richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) nageleefd. De hygiënestandaarden zijn in onze praktijk zeer hoog.

Zelfs aan de luchtkwaliteit in de praktijk is gedacht. De aangezogen lucht wordt in alle ruimtes gezuiverd middels Hepa-filters die er voor zorgen dat de verontreinigingen van buitenaf gefilterd worden. De inhoud van de behandelkamers wordt zelfs 4x per uur ververst. Dit komt de kwaliteit van uw behandeling zeker ten goede.