Ons team

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar (BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip Jeffrey Knip is tandarts en eigenaar van de praktijk. Jeffrey kijkt terug op een zeer succesvolle opstart van de praktijk. Hij is erg blij met het vertrouwen van de nieuwe patiënten en de vele inschrijvingen die wij nog steeds mogen ontvangen. Steeds vaker hoort hij zeer positieve mond op mond reclame wat hij dan ook heel erg waardeert. Hij is dan ook van mening dat kwaliteit en aandacht voor goede zorg de twee belangrijkste elementen zijn voor een juiste behandeling.

Corien Pronk

Tandarts (BIG registratie 59924030502)

Corien Pronk Corien Pronk heeft de opleiding tot tandarts afgerond aan de ACTA in Amsterdam. Corien heeft affiniteit met de kindertandheelkunde. Tevens is zij ervaren in het begeleiden en behandelen van angstige patiënten. Corien is bij ons werkzaam op de vrijdagen.

Hojat Mehdizadeh

Tandarts (BIG registratie 69927497102)

Hojat Mehdizadeh Hojat Mehdizadeh heeft de opleiding tot tandarts afgerond aan de ACTA in Amsterdam en is op de dinsdag werkzaam bij ons in de praktijk. Hojat is ervaren in de algemene tandheelkunde en het begeleiden en behandelen van angstige patiënten.

Ashley Brandl

Tandarts (BIG registratie 79924396802)

Corien Pronk Ashley Brandl heeft de opleiding tot tandarts afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ashley is ervaren in het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Zij komt ons team versterken op de donderdagen.

Gonny Kol-Jansen

Geregistreerd mondhygiënist (BIG registratie 79927527679)

Gonny Kol-Jansen Gonny Kol-Jansen heeft meer dan 10 jaar ervaring als mondhygiënist en is sinds 2019 werkzaam bij ons op de vrijdagen. Zij is ook docent bij Dental Academy Edin en geeft les op het gebied van preventie en paro-preventie.
Gonny heeft affiniteit met kinderen en angstpatiënten. Vanaf september gaat Gonny met zwangerschapsverlof.

Max Vermeulen

Mondhygiënist

Max Vermeulen Max Vermeulen heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht waar hij een affiniteit heeft ontwikkeld voor de parodontologie. Max voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës. Max is op de dinsdag en zaterdag werkzaam bij ons.
Tevens gaat hij vanaf september de vrijdagen waarnemen voor Gonny.

Ellen van der Vlerk

Geregistreerd mondhygiënist (BIG registratie 79927618079)

Ellen van der Vlerk Ellen van der Vlerk heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht en is gespecialiseerd in Kindertandheelkunde en angstbegeleiding. Ellen voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës. Ellen is meerderen dagen werkzaam bij ons.

Milou van der Arend

Mondhygiënist

Milou van der Arend Milou van der Arend heeft de 4-jarige HBO opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Milou voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës Zij is werkzaam bij ons op de maandag, woensdag en donderdag.

Nadia Verburgt

Praktijkmanager

Nadia Verburgt Nadia Verburgt heeft meerdere jaren ervaring als praktijkmanager en is ons team komen versterken. Zij is vaak achter de schermen aanwezig maar u zal haar ook zo nu en dan in de praktijk treffen.

Alireza Khedri

Tandtechnicus

Alireza Khedri Alireza Khedri heeft meer dan 10 jaar ervaring in tandtechniek. Als het om techniek gaat, wil ik juist het nieuwste hebben. In ons laboratorium werken we met materialen van Hollandse bodem en de nieuwste diagnostische apparatuur, onder andere voor maat- en kleurbepaling. Het resultaat: in het gezicht passende werkstukken die snel gemaakt en meestal in een keer goed zijn. Wij streven ernaar om al uw prothese werk hier in huis aan te meten. Dit scheelt u tijd en biedt veel comfort tijdens dit traject. Het gekozen model en bijbehorende tandkeuze zal uitgebreid met u worden besproken. De uiteindelijke beslissing is altijd aan u.

Claudia Jansen

Receptioniste

Claudia Jansen Claudia Jansen is drie dagen per week het aanspreekpunt op de praktijk. Ze staat altijd voor uw klaar om afspraken in te plannen en al uw vragen te beantwoorden.

Seline van Wunnik

Receptioniste

Seline van Wunnik Seline van Wunnik is werkzaam als receptioniste bij ons op de praktijk. Zij staat eveneens voor u klaar om afspraken in te plannen en om u te woord te staan wanneer u een vraag heeft.

Mariëlle van Loenen

Receptioniste en student tandartsassistente

Mariëlle van Loenen Mariëlle van Loenen heeft ons team versterkt in 2019 en is nu het vaste aanspreekpunt aan de balie. Sinds Juli 2019 volgt zij de opleiding tot tandartsassistente en zal hierdoor ook vaker te zien zijn in de behandelkamer.

Almira Kahrovic

Student tandartsassistent

Almira Kahrovic Almira Kahrovic volgt de opleiding tot tandartsassistente en is sinds augustus 2019 ons team komen versterken. Almira geeft met vol enthousiasme poetslessen aan onze jonge patiënten en werkt volgens de Gewoon Gaaf methode.

Dana Mazlovska

Student mondzorgkunde

Dana Mazlovska Dana Mazlovska is tweedejaars mondzorgkunde student aan de Hogeschool Utrecht. Dana loopt een stage van anderhalf jaar bij ons.