Ons team

Jeffrey Knip

Tandarts en Praktijkeigenaar (BIG registratie 29923324302)

Jeffrey Knip Jeffrey Knip is tandarts en eigenaar van de praktijk. Jeffrey kijkt terug op een zeer succesvolle opstart van de praktijk. Hij is erg blij met het vertrouwen van de nieuwe patiënten en de vele inschrijvingen die wij nog steeds mogen ontvangen. Steeds vaker hoort hij zeer positieve mond op mond reclame wat hij dan ook heel erg waardeert. Hij is dan ook van mening dat kwaliteit en aandacht voor goede zorg de twee belangrijkste elementen zijn voor een juiste behandeling.

Heske Knoest

Tandarts (BIG registratie 59915262002)

Heske Knoest Heske Knoest is tandarts en is sinds begin 2020 werkzaam bij ons in de praktijk. Voor algemene tandheelkunde kunt u op donderdag bij Heske terecht.

Corien Pronk

Tandarts (BIG registratie 59924030502)

Corien Pronk Corien Pronk is tandarts en is ons team komen versterken. Zij is op de vrijdag werkzaam bij ons.

Christine Pfältzer

Tandarts (BIG registratie 19923334902)

Corien Pronk Christine Pfältzer is tandarts en is op maandag werkzaam bij ons.

Gonny Kol-Jansen

Mondhygiënist

Gonny Kol-Jansen Gonny Kol-Jansen heeft meer dan 10 jaar ervaring als mondhygiënist en is sinds 2019 werkzaam bij ons. Gonny heeft veel ervaring met behandeling van kinderen en angstige patiënten waar ook deels haar passie ligt. Zij is docent bij Dental Academy Edin en geeft les op het gebied van preventie en paro-preventie.

Max Vermeulen

Mondhygiënist

Max Vermeulen Max Vermeulen heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Max voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës. Max is om de zaterdag werkzaam bij ons.

Ellen van der Vlerk

Mondhygiënist

Ellen van der Vlerk Ellen van der Vlerk heeft de 4-jarige HBO opleiding tot Mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool Utrecht en is gespecialiseerd in Kindertandheelkunde. Ellen voert ook halfjaarlijkse controles uit en behandelt primaire cariës. Ellen is op maandag, woensdag en vrijdag werkzaam bij ons.

Denise Knip

Student Mondzorgkunde

Denise Knip Denise Knip studeert mondzorgkunde aan de ACTA en is werkzaam op de zaterdag.

Milou van der Arend

Student mondzorgkunde

Milou van der Arend Milou van der Arend studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht.
 Zij is werkzaam bij ons op de maandag, woensdag en donderdag.

Nadia Verburgt

Praktijkmanager

Nadia Verburgt Nadia Verburgt heeft meerdere jaren ervaring als praktijkmanager en is ons team komen versterken. Zij is vaak achter de schermen aanwezig maar u zal haar ook zo nu en dan in de praktijk treffen.

Alireza Khedri

Tandtechnicus

Alireza Khedri Alireza Khedri heeft meer dan 10 jaar ervaring in tandtechniek. Als het om techniek gaat, wil ik juist het nieuwste hebben. In ons laboratorium werken we met materialen van Hollandse bodem en de nieuwste diagnostische apparatuur, onder andere voor maat- en kleurbepaling. Het resultaat: in het gezicht passende werkstukken die snel gemaakt en meestal in een keer goed zijn. Wij streven ernaar om al uw prothese werk hier in huis aan te meten. Dit scheelt u tijd en biedt veel comfort tijdens dit traject. Het gekozen model en bijbehorende tandkeuze zal uitgebreid met u worden besproken. De uiteindelijke beslissing is altijd aan u.

Pamela Varga

Tandartsassistente

Pamela Varga Pamela Varga heeft haar diploma tandartsassistente aan het Capabel onderwijs behaald. Pamela is sinds oktober 2018 werkzaam bij ons en ze is gespecialiseerd in het uitvoeren van bleekbehandelingen met de Philips ZOOM!

Mariëlle van Loenen

Receptioniste en student tandartsassistente

Mariëlle van Loenen Mariëlle van Loenen heeft ons team versterkt in 2019 en is nu het vaste aanspreekpunt aan de balie. Sinds Juli 2019 volgt zij de opleiding tot tandartsassistente en zal hierdoor ook vaker te zien zijn in de behandelkamer.

Almira Kahrovic

Student tandartsassistent

Almira Kahrovic Almira Kahrovic volgt de opleiding tot tandartsassistente en is sinds augustus 2019 ons team komen versterken. Almira geeft met vol enthousiasme poetslessen aan onze jonge patiënten en werkt volgens de Gewoon Gaaf methode.

Dana Mazlovska

Student mondzorgkunde

Dana Mazlovska Dana Mazlovska is tweedejaars mondzorgkunde student aan de Hogeschool Utrecht.